Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 81 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2010Дослідження впливу пасти з зерна нового гібрида високоцукристої кукурудзи на властивості дріжджового тіста і хлібобулочних виробів із пшеничного борошнаПостнова, О. М.; Лисюк, Г. М.; Тимчук, С. М.
2010Технологія жирового напівфабрикату для кондитерської та шоколадної глазурі антианемічного спрямуванняПогожих, М. І.; Євлаш, В. В.; Нєміріч, О. В.; Гавриш, А. В.
2010Дослідження фізико-хімічних змін наповнених гелів на основі натрію альгінату (ALgNa) та натрійкарбоксиметилцелюлози (NaKMЦ)Пивоваров, П. П.; Пивоваров, Є. П.; Нагорний, О. Ю.
2010Дослідження впливу компонентного складу на термічну стійкість структурованого продуктуКолеснікова, М. Б.; Перцевий, М. Ф.; Гурський, П. В.
2010Вивчення впливу харчових добавок, які мають кріопротекторну дію, на якісні показники м`ясних фаршівЯнчева, М. О.; Яковлева, Ю. В.
2010Методика визначення гранично допустимої концентрації токсичних речовин під час псування жирів у м’ясо-кістковому продукті (МКП "ПК")Неліна, К. П.; Гуць, В. С.
2010Інноваційні технології щодо впровадження у виробництво м’ясо-кісткового продукту з біологічно цінною добавкою (суха молочна сироватка) та амінокислотною добавкою (L-лізин)Неліна, К. П.; Гуць, В. С.; Титор, О. Б.
2010Розширення асортименту зернових продуктів здорового харчуванняМардар, М. Р.
2010Зміни властивостей і структури крохмалю екструдованих зернових продуктів під час екструдування за наявності добавокМардар, М. Р.; Валевська, Л. О.
2010Закономірності переходу кальцію в іонний стан для ініціювання процесу гелеутворенняПивоваров, П. П.; Мороз, О. В.