Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
05. Наукові видання ДБТУ
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
2010
Випуск 1 (11)
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 81 (Search time: 0.002 seconds).
previous
1
2
3
4
...
9
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2010
Дослідження впливу пасти з зерна нового гібрида високоцукристої кукурудзи на властивості дріжджового тіста і хлібобулочних виробів із пшеничного борошна
Постнова, О. М.
;
Лисюк, Г. М.
;
Тимчук, С. М.
2010
Технологія жирового напівфабрикату для кондитерської та шоколадної глазурі антианемічного спрямування
Погожих, М. І.
;
Євлаш, В. В.
;
Нєміріч, О. В.
;
Гавриш, А. В.
2010
Дослідження фізико-хімічних змін наповнених гелів на основі натрію альгінату (ALgNa) та натрійкарбоксиметилцелюлози (NaKMЦ)
Пивоваров, П. П.
;
Пивоваров, Є. П.
;
Нагорний, О. Ю.
2010
Дослідження впливу компонентного складу на термічну стійкість структурованого продукту
Колеснікова, М. Б.
;
Перцевий, М. Ф.
;
Гурський, П. В.
2010
Вивчення впливу харчових добавок, які мають кріопротекторну дію, на якісні показники м`ясних фаршів
Янчева, М. О.
;
Яковлева, Ю. В.
2010
Методика визначення гранично допустимої концентрації токсичних речовин під час псування жирів у м’ясо-кістковому продукті (МКП "ПК")
Неліна, К. П.
;
Гуць, В. С.
2010
Інноваційні технології щодо впровадження у виробництво м’ясо-кісткового продукту з біологічно цінною добавкою (суха молочна сироватка) та амінокислотною добавкою (L-лізин)
Неліна, К. П.
;
Гуць, В. С.
;
Титор, О. Б.
2010
Розширення асортименту зернових продуктів здорового харчування
Мардар, М. Р.
2010
Зміни властивостей і структури крохмалю екструдованих зернових продуктів під час екструдування за наявності добавок
Мардар, М. Р.
;
Валевська, Л. О.
2010
Закономірності переходу кальцію в іонний стан для ініціювання процесу гелеутворення
Пивоваров, П. П.
;
Мороз, О. В.
Discover
Author
1
Бородіна, Л. В.
1
Булах, М. В.
1
Буток, О. С.
1
Бухарова, Е. Н.
1
Бєлінська, Є. В.
1
Бідюк, Д.О.
1
Білецький, Е. В.
1
Білонога, Ю. Л.
1
Валевська, Л. О.
1
Василенко, Н. М.
.
< previous
next >
Subject
7
якість
3
навчальний процес
3
рослинна сировина
2
біфідобактерії
2
еламін
2
заварне тісто
2
збагачення продукції
2
зберігання
2
картопля
2
кулінарна продукція
.
next >
Date issued
81
2010
Has File(s)
81
true