Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28883
Назва: | Аналітичне обґрунтування молочної сировини для одержання сухих жирових напівфабрикатів для страв із пінною структурою |
Автори: | Котляр, О. В. |
Науковий керівник : | Горальчук, А. Б. |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28883 |
Розташовується у зібраннях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
t_25.04.2013_1_25-25.pdf | 132.73 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.