Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28883
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Горальчук, А. Б. | - |
dc.contributor.author | Котляр, О. В. | - |
dc.date.accessioned | 2023-04-03T06:51:04Z | - |
dc.date.available | 2023-04-03T06:51:04Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28883 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Аналітичне обґрунтування молочної сировини для одержання сухих жирових напівфабрикатів для страв із пінною структурою | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_25.04.2013_1_25-25.pdf | 132.73 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.