Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28883
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorГоральчук, А. Б.-
dc.contributor.authorКотляр, О. В.-
dc.date.accessioned2023-04-03T06:51:04Z-
dc.date.available2023-04-03T06:51:04Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28883-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleАналітичне обґрунтування молочної сировини для одержання сухих жирових напівфабрикатів для страв із пінною структуроюuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_25-25.pdf132.73 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.