Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : [105] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 105
Дата випускуНазваАвтор(и)
2011-05-19Система безопасности пищевых продуктов: проблемы и перспективыЯнушкевич, Д. А.; Непочатых, Т. А.
2011-05-19Дослідження якості порошкоподібних напівфабрикатів із грибів глива звичайнаПогожих, М. І.; Одарченко, Д. М.; Піддубний, В. В.; Максимова, А. О.; Шкода, О. О.
2011-05Морфологічні зміни у тканинах буряку під час операцій підготовки до заморожуванняПогожих, М. І.; Одарченко, А. М.; Одарченко, Д. М.; Карбівнича, Т. В.; Звягінцева, Г. Л.
2011-04-19Кріоскопічні дослідження плазми ґрунтового та парникового перцюПогожих, М. І; Одарченко, Д. М.; Даниленко, Л. В.; Мовчан, А. О.
2011-04-19Аналіз електрофізичних властивостей парникових та ґрунтових томатівПогожих, М. І.; Одарченко, Д. М.; Даниленко, Л. В.; Мовчан, А. О.
2011-05-19Вплив низьких температур на фізико-хімічні показники листкового тістаОдарченко, М. С.; Одарченко, Д. М.; Черкашина, В. Ю.; Бабіч, А. О.
2011-05-19Дослідження впливу низьких температур на дріжджове тісто з рослинною добавкоюОдарченко, М. С.; Одарченко, Д. М.; Черкашина, В. Ю.; Бабіч, А. О.
2011-05-19Удосконалення товарознавчих властивостей замороженої рибної сировиниОдарченко, Д. М.; Погожих, М. І.; Даниленко, Л. В.; Мовчан, А. О.
2011-05-19Дослідження фазових переходів та склування під час заморожування та нагрівання гомогенізованої борщової заправкиОдарченко, А. М.; Одарченко, Д. М.; Карбівнича, Т. В.; Гасай, Є .Л.
2011-05-19Определение малых концентраций органических примесей в очищенной водеМихайленко, В. Г.; Князева, О. И.; Гиль, З. П.; Антонов, А. В.
2011-05-19Термодинамическое моделирование процессов испарения жидкостей в газовые средыХарченко, С. В.; Желиба, Ю. А.; Гришкорин, А. Г.; Онищенко, В.П.
2011-05-19Газохроматографічний метод дослідження ароматоформуючих речовин соків та екстрактів з рослинної сировиниФролова, Н. Е.; Науменко, К. А.
2011-04-19Проблемні питання технології настроювання та калібрування ФАРУсіна, Г. В.
2011-05-19Аналіз структури водяних розчинів сахарози за даними в'язкості та комп'ютерного моделюванняТоряник, О. І; Торяник, Д. О.
2011-05-19Побудова нормалізованого до n-го порядку рівняння смугиСинєкоп, М. С.; Вермійчук, М. М.
2011-05-19Дослідження впливу риб’ячого жиру на міцелярну структуру розчину желатиниСавгіра, Ю. О.; Пілюгіна, І. С.; Кузнецова, Т. О.
2011-05-19Визначення раціонального навантаження та області розміщення місткості з сировиною в НВЧ-камері дослідної сушаркиПогожих, М. І.; Цуркан, М. М.
2011-05-19Визначення умов зберігання швидковідновлювальних каш, отриманих сушінням змішаним теплопідведеннямПогожих, М. І.; Пак, А. О.; Жеребкін, М. В.
2011-05-19Використання методу ЕПР-спінових міток під час дослідження стану вологи в харчовій сировиніПогожих, М. І.; Пак, А. О.
2011-05-19Дослідження кінетики екстракції кропиви дводомної (URTICA DIOICA)Погожих, М. І.; Міщенко, Т. В.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 105