Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 105
Дата выпуска | Название | Автор(ы) |
2011-05-19 | Система безопасности пищевых продуктов: проблемы и перспективы | Янушкевич, Д. А.; Непочатых, Т. А. |
2011-05-19 | Дослідження якості порошкоподібних напівфабрикатів із грибів глива звичайна | Погожих, М. І.; Одарченко, Д. М.; Піддубний, В. В.; Максимова, А. О.; Шкода, О. О. |
2011-05 | Морфологічні зміни у тканинах буряку під час операцій підготовки до заморожування | Погожих, М. І.; Одарченко, А. М.; Одарченко, Д. М.; Карбівнича, Т. В.; Звягінцева, Г. Л. |
2011-04-19 | Кріоскопічні дослідження плазми ґрунтового та парникового перцю | Погожих, М. І; Одарченко, Д. М.; Даниленко, Л. В.; Мовчан, А. О. |
2011-04-19 | Аналіз електрофізичних властивостей парникових та ґрунтових томатів | Погожих, М. І.; Одарченко, Д. М.; Даниленко, Л. В.; Мовчан, А. О. |
2011-05-19 | Вплив низьких температур на фізико-хімічні показники листкового тіста | Одарченко, М. С.; Одарченко, Д. М.; Черкашина, В. Ю.; Бабіч, А. О. |
2011-05-19 | Дослідження впливу низьких температур на дріжджове тісто з рослинною добавкою | Одарченко, М. С.; Одарченко, Д. М.; Черкашина, В. Ю.; Бабіч, А. О. |
2011-05-19 | Удосконалення товарознавчих властивостей замороженої рибної сировини | Одарченко, Д. М.; Погожих, М. І.; Даниленко, Л. В.; Мовчан, А. О. |
2011-05-19 | Дослідження фазових переходів та склування під час заморожування та нагрівання гомогенізованої борщової заправки | Одарченко, А. М.; Одарченко, Д. М.; Карбівнича, Т. В.; Гасай, Є .Л. |
2011-05-19 | Определение малых концентраций органических примесей в очищенной воде | Михайленко, В. Г.; Князева, О. И.; Гиль, З. П.; Антонов, А. В. |
2011-05-19 | Термодинамическое моделирование процессов испарения жидкостей в газовые среды | Харченко, С. В.; Желиба, Ю. А.; Гришкорин, А. Г.; Онищенко, В.П. |
2011-05-19 | Газохроматографічний метод дослідження ароматоформуючих речовин соків та екстрактів з рослинної сировини | Фролова, Н. Е.; Науменко, К. А. |
2011-04-19 | Проблемні питання технології настроювання та калібрування ФАР | Усіна, Г. В. |
2011-05-19 | Аналіз структури водяних розчинів сахарози за даними в'язкості та комп'ютерного моделювання | Торяник, О. І; Торяник, Д. О. |
2011-05-19 | Побудова нормалізованого до n-го порядку рівняння смуги | Синєкоп, М. С.; Вермійчук, М. М. |
2011-05-19 | Дослідження впливу риб’ячого жиру на міцелярну структуру розчину желатини | Савгіра, Ю. О.; Пілюгіна, І. С.; Кузнецова, Т. О. |
2011-05-19 | Визначення раціонального навантаження та області розміщення місткості з сировиною в НВЧ-камері дослідної сушарки | Погожих, М. І.; Цуркан, М. М. |
2011-05-19 | Визначення умов зберігання швидковідновлювальних каш, отриманих сушінням змішаним теплопідведенням | Погожих, М. І.; Пак, А. О.; Жеребкін, М. В. |
2011-05-19 | Використання методу ЕПР-спінових міток під час дослідження стану вологи в харчовій сировині | Погожих, М. І.; Пак, А. О. |
2011-05-19 | Дослідження кінетики екстракції кропиви дводомної (URTICA DIOICA) | Погожих, М. І.; Міщенко, Т. В. |
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 105