Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : [105] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 105
Issue DateTitleAuthor(s)
2011-05-19Система безопасности пищевых продуктов: проблемы и перспективыЯнушкевич, Д. А.; Непочатых, Т. А.
2011-05-19Дослідження якості порошкоподібних напівфабрикатів із грибів глива звичайнаПогожих, М. І.; Одарченко, Д. М.; Піддубний, В. В.; Максимова, А. О.; Шкода, О. О.
2011-05Морфологічні зміни у тканинах буряку під час операцій підготовки до заморожуванняПогожих, М. І.; Одарченко, А. М.; Одарченко, Д. М.; Карбівнича, Т. В.; Звягінцева, Г. Л.
2011-04-19Кріоскопічні дослідження плазми ґрунтового та парникового перцюПогожих, М. І; Одарченко, Д. М.; Даниленко, Л. В.; Мовчан, А. О.
2011-04-19Аналіз електрофізичних властивостей парникових та ґрунтових томатівПогожих, М. І.; Одарченко, Д. М.; Даниленко, Л. В.; Мовчан, А. О.
2011-05-19Вплив низьких температур на фізико-хімічні показники листкового тістаОдарченко, М. С.; Одарченко, Д. М.; Черкашина, В. Ю.; Бабіч, А. О.
2011-05-19Дослідження впливу низьких температур на дріжджове тісто з рослинною добавкоюОдарченко, М. С.; Одарченко, Д. М.; Черкашина, В. Ю.; Бабіч, А. О.
2011-05-19Удосконалення товарознавчих властивостей замороженої рибної сировиниОдарченко, Д. М.; Погожих, М. І.; Даниленко, Л. В.; Мовчан, А. О.
2011-05-19Дослідження фазових переходів та склування під час заморожування та нагрівання гомогенізованої борщової заправкиОдарченко, А. М.; Одарченко, Д. М.; Карбівнича, Т. В.; Гасай, Є .Л.
2011-05-19Определение малых концентраций органических примесей в очищенной водеМихайленко, В. Г.; Князева, О. И.; Гиль, З. П.; Антонов, А. В.
2011-05-19Термодинамическое моделирование процессов испарения жидкостей в газовые средыХарченко, С. В.; Желиба, Ю. А.; Гришкорин, А. Г.; Онищенко, В.П.
2011-05-19Газохроматографічний метод дослідження ароматоформуючих речовин соків та екстрактів з рослинної сировиниФролова, Н. Е.; Науменко, К. А.
2011-04-19Проблемні питання технології настроювання та калібрування ФАРУсіна, Г. В.
2011-05-19Аналіз структури водяних розчинів сахарози за даними в'язкості та комп'ютерного моделюванняТоряник, О. І; Торяник, Д. О.
2011-05-19Побудова нормалізованого до n-го порядку рівняння смугиСинєкоп, М. С.; Вермійчук, М. М.
2011-05-19Дослідження впливу риб’ячого жиру на міцелярну структуру розчину желатиниСавгіра, Ю. О.; Пілюгіна, І. С.; Кузнецова, Т. О.
2011-05-19Визначення раціонального навантаження та області розміщення місткості з сировиною в НВЧ-камері дослідної сушаркиПогожих, М. І.; Цуркан, М. М.
2011-05-19Визначення умов зберігання швидковідновлювальних каш, отриманих сушінням змішаним теплопідведеннямПогожих, М. І.; Пак, А. О.; Жеребкін, М. В.
2011-05-19Використання методу ЕПР-спінових міток під час дослідження стану вологи в харчовій сировиніПогожих, М. І.; Пак, А. О.
2011-05-19Дослідження кінетики екстракції кропиви дводомної (URTICA DIOICA)Погожих, М. І.; Міщенко, Т. В.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 105