Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/27065
Назва: Визначення фізико-хімічних показників розчинної кави
Автори: Некрасова, А. Ю.
Медвєдєва, Є. В.
Науковий керівник : Упатова, О. І.
Мурликіна, Н. В.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Некрасова А. Ю., Медвєдєва Є. В. Визначення фізико-хімічних показників розчинної кави. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Упатова О. І., Мурликіна Н. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 402.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27065
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_402.pdf114.81 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.