Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/27065
Название: Визначення фізико-хімічних показників розчинної кави
Авторы: Некрасова, А. Ю.
Медвєдєва, Є. В.
Научный руководитель: Упатова, О. І.
Мурликіна, Н. В.
Дата публикации: 2011
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Некрасова А. Ю., Медвєдєва Є. В. Визначення фізико-хімічних показників розчинної кави. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Упатова О. І., Мурликіна Н. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 402.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27065
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_402.pdf114.81 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.