Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/27065
Title: Визначення фізико-хімічних показників розчинної кави
Authors: Некрасова, А. Ю.
Медвєдєва, Є. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Упатова, О. І.
Мурликіна, Н. В.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Некрасова А. Ю., Медвєдєва Є. В. Визначення фізико-хімічних показників розчинної кави. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Упатова О. І., Мурликіна Н. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 402.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27065
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_402.pdf114.81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.