Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/27065
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorУпатова, О. І.-
dc.contributor.advisorМурликіна, Н. В.-
dc.contributor.authorНекрасова, А. Ю.-
dc.contributor.authorМедвєдєва, Є. В.-
dc.date.accessioned2023-03-17T08:55:43Z-
dc.date.available2023-03-17T08:55:43Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationНекрасова А. Ю., Медвєдєва Є. В. Визначення фізико-хімічних показників розчинної кави. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Упатова О. І., Мурликіна Н. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 402.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27065-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВизначення фізико-хімічних показників розчинної кавиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_402.pdf114.81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.