Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26732
Назва: Дослідження тепловіддачі в процесах виробництва високов'язких продуктів
Автори: Сардаров, А. М.
Русанов, І. О.
Романов, І. П.
Науковий керівник : Черевко, О. І.
Михайлов, В. М.
Маяк, В. І.
Маяк, О. А.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Сардаров А. М., Русанов І. О., Романов І. П. Дослідження тепловіддачі в процесах виробництва високов'язких продуктів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Черевко О. І., Михайлов В. М., Маяк В. І., Маяк О. А. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 335.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26732
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_335.pdf185.95 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.