Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26732
Title: Дослідження тепловіддачі в процесах виробництва високов'язких продуктів
Authors: Сардаров, А. М.
Русанов, І. О.
Романов, І. П.
metadata.dc.contributor.advisor: Черевко, О. І.
Михайлов, В. М.
Маяк, В. І.
Маяк, О. А.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Сардаров А. М., Русанов І. О., Романов І. П. Дослідження тепловіддачі в процесах виробництва високов'язких продуктів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Черевко О. І., Михайлов В. М., Маяк В. І., Маяк О. А. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 335.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26732
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_335.pdf185.95 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.