Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26732
Название: Дослідження тепловіддачі в процесах виробництва високов'язких продуктів
Авторы: Сардаров, А. М.
Русанов, І. О.
Романов, І. П.
Научный руководитель: Черевко, О. І.
Михайлов, В. М.
Маяк, В. І.
Маяк, О. А.
Дата публикации: 2011
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Сардаров А. М., Русанов І. О., Романов І. П. Дослідження тепловіддачі в процесах виробництва високов'язких продуктів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Черевко О. І., Михайлов В. М., Маяк В. І., Маяк О. А. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 335.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26732
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_335.pdf185.95 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.