Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
02. Автореферати дисертацій
05.18.16 – Технологія продуктів харчування
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-9 of 9 (Search time: 0.01 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2016
Технологія олії соняшникової капсульованої та її використання у складі салатів: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія харчової продукції
Неклеса, Ольга Павлівна
;
Коротаєва, Євгенія Олександрівна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2018
Наукове обгрунтування технологій напівфабрикатів оліє-жирових капсульованих для кулінарної та кондитерської продукції: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – технологія харчової продукції
Гринченко, Ольга Олексіївна
;
Тищенко, Ольга Павлівна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2018
Технологія напівфабрикатів з сиру кисломолочного на основі молока з регульованим складом сольової системи: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 - технологія харчової продукції
Гринченко, Наталя Геннадіївна
;
Тютюкова, Дар’я Олександрівна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2018
Технологія виробів м'ясних посічених з використанням термостабільної пружної емульсії на основі натрію альгінату: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 - технологія харчової продукції
Пивоваров, Павло Петрович
;
Нечепуренко, Кристина Борисівна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2018
Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів на основі молочної сировини, одержаних шляхом реалізації потенціалу лактокальцію: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – технологія харчової продукції
Пивоваров, Павло Петрович
;
Гринченко, Наталія Геннадіївна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2009
Технологія напівфабрикатів реструктурованих на основі печериць: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчування
Гринченко, Ольга Олексіївна
;
Пивоварова, Ольга Павлівна
2008
Технологія аналогу ікри чорної з використанням альгінату натрію
Гринченко, Ольга Олексіївна
;
Рябець, Ольга Юріївна
2009
Технологія реструктурованого напівфабрикату з дині: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчування
Пивоваров, Євген Павлович
;
Пестіна, Ганна Олександрівна
2007
Технологія реструктурованих напівфабрикатів на основі рибної сировини: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчування
Пивоваров, Павло Петрович
;
Гринченко, Наталія Геннадіївна
Discover
Author
2
Гринченко, Наталія Геннадіївна
1
Коротаєва, Євгенія Олександрівна
1
Нечепуренко, Кристина Борисівна
1
Пестіна, Ганна Олександрівна
1
Пивоварова, Ольга Павлівна
1
Рябець, Ольга Юріївна
1
Тищенко, Ольга Павлівна
1
Тютюкова, Дар’я Олександрівна
Subject
8
альгінат натрію
4
альгинат натрия
3
капсулювання
3
іонотропне гелеутворення
2
capsulation
2
culinary products
2
decalcification
2
ion-tropic gel-formation
2
structure formation
2
sunflower oil
.
next >
Date issued
5
2010 - 2018
4
2007 - 2009
Has File(s)
9
true