Skip navigation
logo sbtu repo
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
русский
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
02. Автореферати дисертацій
05.18.16 – Технологія продуктів харчування
запит
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-10 зі 60.
назад
1
2
3
4
...
6
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2011
Технологія жировмісного оздоблювального напівфабрикату, що містить гемове залізо: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчування
Євлаш, Вікторія Владленівна
;
Гавриш, Андрій Володимирович
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2016
Наукове обґрунтування використання дієтичних добавок рослинного походження в технологіях кулінарної продукції геродієтичного призначення: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – технологія харчової продукції
Пересічний, Михайло Іванович
;
Свідло, Карина Володимирівна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2009
Наукові основи технології переробки м’ясної сировини з використанням ферментних препаратів: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчування
Черевко, Олександр Іванович
;
Коваленко, Валентина Олексіївна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра процесів, апаратів та автоматизації харчових виробництв
2004
Технологія структурованих аналогів філе рибного та кулінарної продукції на їх основі: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчування
Крайнюк, Людмила Миколаївна
;
Бреславець, Тетяна Віталіївна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра технології харчування
2003
Технологія комплексної харчової добавки на основі боєнської крові: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчування
Коваленко, Валентина Олексіївна
;
Волошин, Павло Валентинович
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра гігієни харчування та мікробіології
2008
Технологія плодово-ягідних соусів з використанням екстракту полісахаридів оболонки насіння льону: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчування
Малюк, Людмила Петрівна
;
Зіолковська, Анна Віталіївна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра готельного і ресторанного бізнесу
2002
Вдосконалення процесу подрібнення харчової сировини та обладнання для його реалізації на підприємствах харчування
Простаков, Олександр Олександрович
;
Дуб, Володимир Васильович
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра устаткування підприємств харчування
2016
Удосконалення технології напоїв з використанням подрібнення плодів у вихровому шарі феромагнітних частинок: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія харчової продукції
Капліна, Тетяна Вікторівна
;
Миронов, Денис Анатолійович
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2016
Наукове обгрунтування технологій напівфабрикатів збивних для кулінарної та кондитерської продукції з поліфазною дисперсною структурою: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – технологія харчової продукції
Гринченко, Ольга Олексіївна
;
Горальчук, Андрій Богданович
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2008
Технологія паст закусочних на основі сиру кисломолочного нежирного: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчування
Перцевий, Федір Всеволодович
;
Гурський, Петро Васильович
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра технології харчування
Перегляд
Автор
2
Горальчук, Андрій Богданович
2
Гринченко, Наталія Геннадіївна
1
Балацька, Наталія Юріївна
1
Большакова, Вікторія Анатоліївна
1
Бреславець, Тетяна Віталіївна
1
Васильєва, Олена Олександрівна
1
Волошин, Павло Валентинович
1
Гавриш, Андрій Володимирович
1
Геліх, Анна Олександрівна
1
Головко, Микола Павлович
.
далі >
Тема
9
sodium alginate
8
альгінат натрію
6
culinary products
6
кулинарная продукция
6
кулінарна продукція
5
напівфабрикат
4
альгинат натрия
4
м’ясні січені вироби
4
полуфабрикат
4
топінамбур
.
далі >
за датою випуску
4
2020 - 2021
24
2010 - 2019
32
2001 - 2009
Has File(s)
60
true