Skip navigation
logo sbtu repo
Главная страница
Просмотр
Разделы и коллекции
Просмотр ресурсов по:
Даты випуска
Авторы
Заголовки
Темы
Справка
Язык
English
русский
українська
Войти
Мой архив ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Поиск
Поиск:
Весь архив электронных ресурсов
02. Автореферати дисертацій
05.18.16 – Технологія продуктів харчування
запрос
Начать новый поиск
Добавить фильтры:
Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Результаты 11-20 из 60.
назад
1
2
3
4
5
...
6
дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпуска
Название
Автор(ы)
2016
Удосконалення технологій напівфабрикатів білково-вуглеводних з використанням каротинвмісної рослинної сировини: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія харчової продукції
Золотухіна, Інна Василівна
;
Сефіханова, Катерина Анатоліївна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2006
Технологія напівфабрикатів на основі сколотин для виробництва збитої десертної продукції: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчування
Дейниченко, Григорій Вікторович
;
Золотухіна, Інна Василівна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра устаткування підприємств харчування
2016
Технологія напівфабрикату збивного з використанням какао-масла: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія харчової продукції
Горальчук, Андрій Богданович
;
Омельченко, Світлана Борисівна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2011
Технологія десертів молочних з використанням карагінанів: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчування
Горальчук, Андрій Богданович
;
Сабадош, Ганна Олександрівна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2002
Технологія рослинної олії, збагаченої каротиноїдами моркви, та її використання при виробництві продуктів харчування: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчування
Перцевий, Федір Всеволодович
;
Камсуліна, Наталія Валеріївна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра технології харчуванн
2006
Технологія напівфабрикатів з культивованих грибів глива звичайна та кулінарної продукції з їх використанням: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчування
Крайнюк, Людмила Миколаївна
;
М’ячикова, Ніна Іванівна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра технології харчування
2009
Наукове обґрунтування технології дієтичної добавки та харчових продуктів антианемічного спрямування зі стабілізованим гемовим залізом: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчування
Погожих, Микола Іванович
;
Євлаш, Вікторія Владленівна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра енергетики та фізики
2011
Технологія молочно-білкових запіканок з йодвміщуючими добавками: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчування
Дейниченко, Григорій Вікторович
;
Івашина, Лілія Леонідівна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2011
Технологія соусів ягідних з використанням природної нетрадиційної сировини: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчування
Малюк, Людмила Петрівна
;
Балацька, Наталія Юріївна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2015
Технологія напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених з використанням сумішей кріопротекторної дії: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія харчової продукції
Янчева, Марина Олександрівна
;
Желєва, Тетяна Сергіївна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Просмотр
Автор
2
Горальчук, Андрій Богданович
2
Гринченко, Наталія Геннадіївна
1
Балацька, Наталія Юріївна
1
Большакова, Вікторія Анатоліївна
1
Бреславець, Тетяна Віталіївна
1
Васильєва, Олена Олександрівна
1
Волошин, Павло Валентинович
1
Гавриш, Андрій Володимирович
1
Геліх, Анна Олександрівна
1
Головко, Микола Павлович
.
дальше >
Тема
9
sodium alginate
8
альгінат натрію
6
culinary products
6
кулинарная продукция
6
кулінарна продукція
5
напівфабрикат
4
альгинат натрия
4
м’ясні січені вироби
4
полуфабрикат
4
топінамбур
.
дальше >
по дате выпуска
4
2020 - 2021
24
2010 - 2019
32
2001 - 2009
Has File(s)
60
true