Поиск


Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 11-20 из 60.
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2016Удосконалення технологій напівфабрикатів білково-вуглеводних з використанням каротинвмісної рослинної сировини: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія харчової продукціїЗолотухіна, Інна Василівна; Сефіханова, Катерина Анатоліївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2006Технологія напівфабрикатів на основі сколотин для виробництва збитої десертної продукції: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчуванняДейниченко, Григорій Вікторович; Золотухіна, Інна Василівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра устаткування підприємств харчування
2016Технологія напівфабрикату збивного з використанням какао-масла: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія харчової продукціїГоральчук, Андрій Богданович; Омельченко, Світлана Борисівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2011Технологія десертів молочних з використанням карагінанів: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчуванняГоральчук, Андрій Богданович; Сабадош, Ганна Олександрівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2002Технологія рослинної олії, збагаченої каротиноїдами моркви, та її використання при виробництві продуктів харчування: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчуванняПерцевий, Федір Всеволодович; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра технології харчуванн
2006Технологія напівфабрикатів з культивованих грибів глива звичайна та кулінарної продукції з їх використанням: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчуванняКрайнюк, Людмила Миколаївна; М’ячикова, Ніна Іванівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра технології харчування
2009Наукове обґрунтування технології дієтичної добавки та харчових продуктів антианемічного спрямування зі стабілізованим гемовим залізом: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчуванняПогожих, Микола Іванович; Євлаш, Вікторія Владленівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра енергетики та фізики
2011Технологія молочно-білкових запіканок з йодвміщуючими добавками: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчуванняДейниченко, Григорій Вікторович; Івашина, Лілія Леонідівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2011Технологія соусів ягідних з використанням природної нетрадиційної сировини: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчуванняМалюк, Людмила Петрівна; Балацька, Наталія Юріївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2015Технологія напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених з використанням сумішей кріопротекторної дії: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія харчової продукціїЯнчева, Марина Олександрівна; Желєва, Тетяна Сергіївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі