Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24428
Назва: Використання ферментативного протеолізу м’ясної сировини колагеназою в технології заморожених посічених напівфабрикатів
Автори: Салтикова, Д. А.
Науковий керівник : Янчева, М. О.
Коваленко, С. М.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Салтикова Д. А. Використання ферментативного протеолізу м’ясної сировини колагеназою в технології заморожених посічених напівфабрикатів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Янчева М. О., Коваленко С. М. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 100.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24428
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_100.pdf123.58 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.