Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24428
Title: | Використання ферментативного протеолізу м’ясної сировини колагеназою в технології заморожених посічених напівфабрикатів |
Authors: | Салтикова, Д. А. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Янчева, М. О. Коваленко, С. М. |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Салтикова Д. А. Використання ферментативного протеолізу м’ясної сировини колагеназою в технології заморожених посічених напівфабрикатів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Янчева М. О., Коваленко С. М. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 100. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24428 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_100.pdf | 123.58 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.