Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24428
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Янчева, М. О. | - |
dc.contributor.advisor | Коваленко, С. М. | - |
dc.contributor.author | Салтикова, Д. А. | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-28T10:54:20Z | - |
dc.date.available | 2023-02-28T10:54:20Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Салтикова Д. А. Використання ферментативного протеолізу м’ясної сировини колагеназою в технології заморожених посічених напівфабрикатів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Янчева М. О., Коваленко С. М. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 100. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24428 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Використання ферментативного протеолізу м’ясної сировини колагеназою в технології заморожених посічених напівфабрикатів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_100.pdf | 123.58 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.