Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2424
Назва: | Вплив ароматичних добавок на біофлавоноїди ягідних систем |
Інші назви: | Plant extracted flavors on bioflavonoids berry systems |
Автори: | Малюк, Людмила Петрівна Балацька, Наталя Юріївна |
Ключові слова: | біофлавоноїди;ароматичні рослинні добавки;стабілізуючий ефект;ягідні маси;якість;биофлавоноиды;ароматические растительные добавки;стабилизирующий эффект;ягодные массы;качество;bioflavonoids;plant extracted flavors;stabilizing effect;berry masses;quality |
Дата публікації: | 2014 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Малюк Л. П., Балацька Н. Ю. Вплив ароматичних добавок на біофлавоноїди ягідних систем. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2014. Вип. 2(20). C. 247-255. |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено вплив ароматичних рослинних добавок на збереженість
фенольних сполук у ягідних системах. Застосування ароматичної сировини
чинить значну позитивну дію на стабільність біофлавоноїдів ягід малини й
бузини та дозволяє використовувати їх у технології солодких соусів для
отримання продукту з підвищеним вмістом біологічно активних речовин із
високими органолептичними показниками. The effect of plant extracted flavors on phenolic compounds’ intergrity in berry systems has been investigated. The use of plant extracted flavors has a significant positive effect on bioflavonoids stability in raspberry and elderberry, and secures the further use of bioflavonoids in a sweet sauce technology in order to obtain a product with the increased micronutrients’ content of high organoleptic indicators. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2424 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (20) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2014_2_27.pdf | 339.26 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.