Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2424
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМалюк, Людмила Петрівна-
dc.contributor.authorБалацька, Наталя Юріївна-
dc.date.accessioned2022-07-01T16:52:31Z-
dc.date.available2022-07-01T16:52:31Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationМалюк Л. П., Балацька Н. Ю. Вплив ароматичних добавок на біофлавоноїди ягідних систем. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2014. Вип. 2(20). C. 247-255.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2424-
dc.description.abstractДосліджено вплив ароматичних рослинних добавок на збереженість фенольних сполук у ягідних системах. Застосування ароматичної сировини чинить значну позитивну дію на стабільність біофлавоноїдів ягід малини й бузини та дозволяє використовувати їх у технології солодких соусів для отримання продукту з підвищеним вмістом біологічно активних речовин із високими органолептичними показниками.uk_UA
dc.description.abstractThe effect of plant extracted flavors on phenolic compounds’ intergrity in berry systems has been investigated. The use of plant extracted flavors has a significant positive effect on bioflavonoids stability in raspberry and elderberry, and secures the further use of bioflavonoids in a sweet sauce technology in order to obtain a product with the increased micronutrients’ content of high organoleptic indicators.-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectбіофлавоноїдиuk_UA
dc.subjectароматичні рослинні добавкиuk_UA
dc.subjectстабілізуючий ефектuk_UA
dc.subjectягідні масиuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectбиофлавоноидыuk_UA
dc.subjectароматические растительные добавкиuk_UA
dc.subjectстабилизирующий эффектuk_UA
dc.subjectягодные массыuk_UA
dc.subjectкачествоuk_UA
dc.subjectbioflavonoidsuk_UA
dc.subjectplant extracted flavorsuk_UA
dc.subjectstabilizing effectuk_UA
dc.subjectberry massesuk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.titleВплив ароматичних добавок на біофлавоноїди ягідних системuk_UA
dc.title.alternativePlant extracted flavors on bioflavonoids berry systemsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (20)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2014_2_27.pdf339.26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.