Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2424
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Малюк, Людмила Петрівна | - |
dc.contributor.author | Балацька, Наталя Юріївна | - |
dc.date.accessioned | 2022-07-01T16:52:31Z | - |
dc.date.available | 2022-07-01T16:52:31Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Малюк Л. П., Балацька Н. Ю. Вплив ароматичних добавок на біофлавоноїди ягідних систем. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2014. Вип. 2(20). C. 247-255. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2424 | - |
dc.description.abstract | Досліджено вплив ароматичних рослинних добавок на збереженість фенольних сполук у ягідних системах. Застосування ароматичної сировини чинить значну позитивну дію на стабільність біофлавоноїдів ягід малини й бузини та дозволяє використовувати їх у технології солодких соусів для отримання продукту з підвищеним вмістом біологічно активних речовин із високими органолептичними показниками. | uk_UA |
dc.description.abstract | The effect of plant extracted flavors on phenolic compounds’ intergrity in berry systems has been investigated. The use of plant extracted flavors has a significant positive effect on bioflavonoids stability in raspberry and elderberry, and secures the further use of bioflavonoids in a sweet sauce technology in order to obtain a product with the increased micronutrients’ content of high organoleptic indicators. | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | біофлавоноїди | uk_UA |
dc.subject | ароматичні рослинні добавки | uk_UA |
dc.subject | стабілізуючий ефект | uk_UA |
dc.subject | ягідні маси | uk_UA |
dc.subject | якість | uk_UA |
dc.subject | биофлавоноиды | uk_UA |
dc.subject | ароматические растительные добавки | uk_UA |
dc.subject | стабилизирующий эффект | uk_UA |
dc.subject | ягодные массы | uk_UA |
dc.subject | качество | uk_UA |
dc.subject | bioflavonoids | uk_UA |
dc.subject | plant extracted flavors | uk_UA |
dc.subject | stabilizing effect | uk_UA |
dc.subject | berry masses | uk_UA |
dc.subject | quality | uk_UA |
dc.title | Вплив ароматичних добавок на біофлавоноїди ягідних систем | uk_UA |
dc.title.alternative | Plant extracted flavors on bioflavonoids berry systems | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (20) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2014_2_27.pdf | 339.26 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.