Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2424
Название: | Вплив ароматичних добавок на біофлавоноїди ягідних систем |
Другие названия: | Plant extracted flavors on bioflavonoids berry systems |
Авторы: | Малюк, Людмила Петрівна Балацька, Наталя Юріївна |
Ключевые слова: | біофлавоноїди;ароматичні рослинні добавки;стабілізуючий ефект;ягідні маси;якість;биофлавоноиды;ароматические растительные добавки;стабилизирующий эффект;ягодные массы;качество;bioflavonoids;plant extracted flavors;stabilizing effect;berry masses;quality |
Дата публикации: | 2014 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Малюк Л. П., Балацька Н. Ю. Вплив ароматичних добавок на біофлавоноїди ягідних систем. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2014. Вип. 2(20). C. 247-255. |
Краткий осмотр (реферат): | Досліджено вплив ароматичних рослинних добавок на збереженість
фенольних сполук у ягідних системах. Застосування ароматичної сировини
чинить значну позитивну дію на стабільність біофлавоноїдів ягід малини й
бузини та дозволяє використовувати їх у технології солодких соусів для
отримання продукту з підвищеним вмістом біологічно активних речовин із
високими органолептичними показниками. The effect of plant extracted flavors on phenolic compounds’ intergrity in berry systems has been investigated. The use of plant extracted flavors has a significant positive effect on bioflavonoids stability in raspberry and elderberry, and secures the further use of bioflavonoids in a sweet sauce technology in order to obtain a product with the increased micronutrients’ content of high organoleptic indicators. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2424 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 2 (20) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2014_2_27.pdf | 339.26 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.