Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2424
Title: Вплив ароматичних добавок на біофлавоноїди ягідних систем
Other Titles: Plant extracted flavors on bioflavonoids berry systems
Authors: Малюк, Людмила Петрівна
Балацька, Наталя Юріївна
Keywords: біофлавоноїди;ароматичні рослинні добавки;стабілізуючий ефект;ягідні маси;якість;биофлавоноиды;ароматические растительные добавки;стабилизирующий эффект;ягодные массы;качество;bioflavonoids;plant extracted flavors;stabilizing effect;berry masses;quality
Issue Date: 2014
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Малюк Л. П., Балацька Н. Ю. Вплив ароматичних добавок на біофлавоноїди ягідних систем. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2014. Вип. 2(20). C. 247-255.
Abstract: Досліджено вплив ароматичних рослинних добавок на збереженість фенольних сполук у ягідних системах. Застосування ароматичної сировини чинить значну позитивну дію на стабільність біофлавоноїдів ягід малини й бузини та дозволяє використовувати їх у технології солодких соусів для отримання продукту з підвищеним вмістом біологічно активних речовин із високими органолептичними показниками.
The effect of plant extracted flavors on phenolic compounds’ intergrity in berry systems has been investigated. The use of plant extracted flavors has a significant positive effect on bioflavonoids stability in raspberry and elderberry, and secures the further use of bioflavonoids in a sweet sauce technology in order to obtain a product with the increased micronutrients’ content of high organoleptic indicators.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2424
Appears in Collections:Випуск 2 (20)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2014_2_27.pdf339.26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.