Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2423
Назва: Визначення міцності міжфазних адсорбційних шарів у піноемульсійних системах
Інші назви: Determination of the strength of adsorption layers in foam-emulsive systems
Автори: Омельченко, Світлана Борисівна
Горальчук, Андрій Богданович
Гринченко, Ольга Олексіївна
Ключові слова: міцність;стійкість;піноемульсійна система;піна;емульсія;прочность;устойчивость;пеноэмульсионная система;пена;эмульсия;strength;stability;whipped;emulsion;foam
Дата публікації: 2014
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Омельченко С. Б., Горальчук А. Б., Гринченко О. О. Визначення міцності міжфазних адсорбційних шарів у піноемульсійних системах. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2014. Вип. 2(20). C. 238-247.
Короткий огляд (реферат): Подано аналіз експериментальних даних щодо формування міжфазних адсорбційних шарів у піноемульсійних системах. Установлено концентрації поверхнево-активних речовин і сухого знежиреного молока, що дозволяють регулювати міцність міжфазних адсорбційних шарів у піноемульсійних системах.
The authors specify the conditions for the formation of interfacial adsorption layers in whipped emulsion systems containing lacto-proteins and low molecular surface-active substances. The main aim of the research is to determine the concentrations of surface-active substances and proteins of dehydrated fat-free milk in the formation of interfacial adsorption layers. It gives an opportunity to specify the major ingredients providing the obtention of stable whipped emulsion systems, received from the emulsions with the subsequent fluffing. The concentrations of major ingredients – dehydrated fat-free milk, low molecular surface-active substances (Е472b, Е472е, Е322) are identified. They allow regulate the strength of interfacial adsorption layers and receive a stable whipped emulsion system.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2423
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (20)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2014_2_26.pdf371.43 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.