Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 31-39 of 39 (Search time: 0.005 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Скінчено - елементна модель стрічкового ківшевого елеватора для сипких матеріалівЛук’янов, І. М.; Кісь–Коркіщенко, Л. В.; Годуненко, М. Ю.; Шмуляк, А. В.
2020Взаємна дія протилежних бокових стінок на потік сипкої сумішіПівень, М. В.
2020Перспективи підвищення харчової цінності напоїв з вівсяного борошна ультразвуковою обробкоюДубівко, А. С.; Кочубей-Литвиненко, О. В.; Швець, Д. П.
2020Сучасні тенденції використання зернової сировини у виробництві функціональних харчових продуктівБашта, А. О.
2020Спосіб отримання харчових ароматичних сполук з білих коренівСукманов, В. О.; Дубова, Г. Є.; Кодак, Т. С.; Зозуля, К. С.; Маметова, Я. А.
2020Экстрагування фенольних сполук із картопляної шкірки субкритичною водоюСукманов, В. О.; Скребцова, Т. О.
2020Сучасний підхід до виробництва харчових продуктів в контексті покращення якості освіти майбутніх фахівців харчової промисловостіТендітник, В. С.; Кодак, Т. С.; Іваненко, М. М.; Тесля, І. Є.; Свириденко, О. С.
2020Питання водопідготовки в харчовій промисловостіМироненко, О. І.; Педоряка, В. Ю.; Савченко, І. Ю.
2020Використання антиоксидантів при окислювальному псуванню олій та жирівЧижанська, Н. В.