Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
07. Матеріали студентських конференцій
Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв
Матеріали ХХІ МІжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв"
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 31-39 of 39 (Search time: 0.005 seconds).
previous
1
2
3
4
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020
Скінчено - елементна модель стрічкового ківшевого елеватора для сипких матеріалів
Лук’янов, І. М.
;
Кісь–Коркіщенко, Л. В.
;
Годуненко, М. Ю.
;
Шмуляк, А. В.
2020
Взаємна дія протилежних бокових стінок на потік сипкої суміші
Півень, М. В.
2020
Перспективи підвищення харчової цінності напоїв з вівсяного борошна ультразвуковою обробкою
Дубівко, А. С.
;
Кочубей-Литвиненко, О. В.
;
Швець, Д. П.
2020
Сучасні тенденції використання зернової сировини у виробництві функціональних харчових продуктів
Башта, А. О.
2020
Спосіб отримання харчових ароматичних сполук з білих коренів
Сукманов, В. О.
;
Дубова, Г. Є.
;
Кодак, Т. С.
;
Зозуля, К. С.
;
Маметова, Я. А.
2020
Экстрагування фенольних сполук із картопляної шкірки субкритичною водою
Сукманов, В. О.
;
Скребцова, Т. О.
2020
Сучасний підхід до виробництва харчових продуктів в контексті покращення якості освіти майбутніх фахівців харчової промисловості
Тендітник, В. С.
;
Кодак, Т. С.
;
Іваненко, М. М.
;
Тесля, І. Є.
;
Свириденко, О. С.
2020
Питання водопідготовки в харчовій промисловості
Мироненко, О. І.
;
Педоряка, В. Ю.
;
Савченко, І. Ю.
2020
Використання антиоксидантів при окислювальному псуванню олій та жирів
Чижанська, Н. В.
Discover
Author
8
Денисенко, С. А.
8
Іващенко, С. Г.
5
Богомолов, О. В.
4
Шерстюк, В. С.
3
Бредихін, В. В.
3
Гурський, П. В.
2
Богомолов, О. О.
2
Кодак, Т. С.
2
Ольшанський, В. П.
2
Сукманов, В. О.
.
next >
Date issued
39
2020