Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 11-20 of 50 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Щодо питання зменшення пошкоджень зернівок при роботі норійЛук’янов, І. М.; Шмуляк, А. В.; Парненко, О. В.
2019Роботизація переробної та харчової промисловостіМітяшкіна, Т. Ю.
2019Особливості вилучення зародку зерна кукурудзиРибчинський, Р. С.
2019Вплив поліпшувачів на швидкость випаровування вологи з тіста на основі рисового борошнаШаніна, О. М.; Боровікова, Н. О.; Гавриш, Т. В.; Дугіна, К. В.; Фейзопуло, О. Е.
2019Кормові суміші для сільськогосподарських тваринШаповаленко, О І.; Янюк, Т. І.; Кожевнікова, М. І.; Кожевнікова, М. І.
2019The effects of high pressure processing on the meat and meat productsYan-ping Li; Sukmanov, Valerii; Ma Hanjun
2019Песпективи використання амарантового борошна в технології безглютенових борошняних кондитерських виробівПостнова, О. М.; Полковніченко, Т. М.
2019Використання ультразвуку в технологіях переробки дикорослої сировиниЧервоний, В. М.; Сємікоз, К. Е.; Афукова, Н. О.
2019Переваги використання безвідходної технології переробки ставкової рибиПостнов, Г. М.; Червоний, В. М.; Старков, В. О.
2019Технологія заморожених десертів з використаннм кріотехнологійМедведєва, А. О.; Антонюк, І. Ю.