Випуск 2 (32) : [20] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 20
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Способи підвищення енергоефективності процесу сушіння насіннєвого зернаПазюк, Вадим Михайлович
2020Вплив виноградних порошків на якість і властивості кондитерської продукціїГревцева, Наталія Вячеславівна; Брикова, Тетяна Миколаївна; Городиська, Олена Володимирівна
2020Degumming of sunflower oil with degumming agents based on flourDemydova, Anastasia; Aksonova, Olena; Piven, Olena
2020Influence of brewing methods and correlation of different kinds of coffee in blends on organoleptic and physico-chemical characteristics of coffee drinksDeinychenko, Liudmyla; Roman, Tatiana; Kravchenko Tamara
2020Development of extruded products from starch-containing raw materials with vegetable additivesBunyak, Olena; Sots, Sergey
2020Визначення раціональної температури та тривалості теплової коагуляції склеєних кишкових оболонокМихайлов, Валерій Михайлович; Онищенко, В’ячеслав Миколайович; Пак, Андрій Олегович; Пак, Аліна Володимирівна
2020Дослідження функціонально-технологічних властивостей модельних розчинів та гелів желатинуПерцевой, Микола Федорович; Самілик, Марина Михайлівна; Маренкова, Тетяна Іванівна; Бідюк, Дмитро Олегович
2020Визначення взаємодії рецептурних компонентів напівфабрикату збивного борошняного в присутності ферменту трансглютаміназиПерцевой, Федір Всеволодович; Гурський, Петро Васильович; Кондрашина, Лідія Анатоліївна; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Мурликіна, Наталія Віталіївна; Мельник, Оксана Юріївна; Омельченко, Світлана Борисівна
2020Удосконалення технології желе кисломолочного антианемічного спрямуванняЄвлаш, Вікторія Владленівна; Газзаві-Рогозіна, Людмила Вікторівна; Гурікова, Ірина Миколаївна
2020Кваліметрична оцінка якості хліба пшеничного з додаванням продуктів переробки зародків пшениціОлійник, Світлана Георгіївна; Болховітіна, Олена Іванівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
2020Проблеми впровадження безвідходної технології переробки ставкової риби та способи їх вирішенняЧервоний, Віталій Миколайович; Кононикін, Віталій Дмитрович; Перекрест, Володимир Вікторович; Бондаренко, Олена Олександрівн
2020Інноваційні способи виробництва плодово-ягідних напівфабрикатів оздоровчого призначенняЧеревко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Загорулько, Олексій Євгенович; Загорулько, Андрій Миколайович; Касабова, Катерина Рубенівна
2020Функціонально-технологічні особливості начинок, що використовуються в кондитерській промисловостіЛисенко, Оксана Леонідівна; Гирич, Сергій Володимирович; Бандура, Валентина Миколаївна
2020Організація системи рекуперації теплоти для використання в закладах ресторанного господарстваГорєлков, Дмитро Вікторович; Постнов, Геннадій Михайлович; Нечипоренко, Ірина Володимирівна; Ляшенко, Богдан Віталійович
2020Application of membrane technologies in modern conditions of juice productionCherevko, Оleksandr; Deinychenko, Gregory; Dmytrevskyi, Dmytro; Guzenko, Vasiliy; Heiier, Hennadii; Tsvirkun, Ludmila
2020Елементи молекулярної кухні у виробництві функціональних десертів і показники їх якостіБіленька, Ірина Ремівна; Лазаренко, Наталя Анатоліївна
2020Розробка оздоровчих вафельних кондитерських виробів нового покоління та начинок, які сприяють зміцненню імунітетуПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Абрамова, Тетяна Сергіївна; Максимова, Надія Пилипівна; Юр’єва, Ольга Олексіївна; Лосєва, Світлана Михайлівна
2020Особливості технології нового батончика шоколадногоБоковець, Сергій Петрович; Перцевой, Федір Всеволодович; Мельник, Оксана Юріївна; Гурський, Петро Васильович; Маренкова, Тетяна Іванівна
2020Технологія пісочного печива з використанням борошна з насіння гарбузаДейниченко, Людмила Григорівна; Захаров, Володимир Володимирович; Роман, Тетяна Олександрівна; Зорін, Микита Ігорович
2020Розробка нового способу та нанотехнологій виробництва рослинних добавок із нуту для виготовлення оздоровчих продуктівПогарська, Вікторія Вадимівна; Павлюк, Раїса Юріївна; Котюк, Тетяна Валеріївна; Юр’єва, Ольга Олексіївна; Погарський, Олексій Сергійович; Балабай, Катерина Сергіївна
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 20