Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 20
Дата выпуска | Название | Автор(ы) |
2020 | Способи підвищення енергоефективності процесу сушіння насіннєвого зерна | Пазюк, Вадим Михайлович |
2020 | Вплив виноградних порошків на якість і властивості кондитерської продукції | Гревцева, Наталія Вячеславівна; Брикова, Тетяна Миколаївна; Городиська, Олена Володимирівна |
2020 | Degumming of sunflower oil with degumming agents based on flour | Demydova, Anastasia; Aksonova, Olena; Piven, Olena |
2020 | Influence of brewing methods and correlation of different kinds of coffee in blends on organoleptic and physico-chemical characteristics of coffee drinks | Deinychenko, Liudmyla; Roman, Tatiana; Kravchenko Tamara |
2020 | Development of extruded products from starch-containing raw materials with vegetable additives | Bunyak, Olena; Sots, Sergey |
2020 | Визначення раціональної температури та тривалості теплової коагуляції склеєних кишкових оболонок | Михайлов, Валерій Михайлович; Онищенко, В’ячеслав Миколайович; Пак, Андрій Олегович; Пак, Аліна Володимирівна |
2020 | Дослідження функціонально-технологічних властивостей модельних розчинів та гелів желатину | Перцевой, Микола Федорович; Самілик, Марина Михайлівна; Маренкова, Тетяна Іванівна; Бідюк, Дмитро Олегович |
2020 | Визначення взаємодії рецептурних компонентів напівфабрикату збивного борошняного в присутності ферменту трансглютамінази | Перцевой, Федір Всеволодович; Гурський, Петро Васильович; Кондрашина, Лідія Анатоліївна; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Мурликіна, Наталія Віталіївна; Мельник, Оксана Юріївна; Омельченко, Світлана Борисівна |
2020 | Удосконалення технології желе кисломолочного антианемічного спрямування | Євлаш, Вікторія Владленівна; Газзаві-Рогозіна, Людмила Вікторівна; Гурікова, Ірина Миколаївна |
2020 | Кваліметрична оцінка якості хліба пшеничного з додаванням продуктів переробки зародків пшениці | Олійник, Світлана Георгіївна; Болховітіна, Олена Іванівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна |
2020 | Проблеми впровадження безвідходної технології переробки ставкової риби та способи їх вирішення | Червоний, Віталій Миколайович; Кононикін, Віталій Дмитрович; Перекрест, Володимир Вікторович; Бондаренко, Олена Олександрівн |
2020 | Інноваційні способи виробництва плодово-ягідних напівфабрикатів оздоровчого призначення | Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Загорулько, Олексій Євгенович; Загорулько, Андрій Миколайович; Касабова, Катерина Рубенівна |
2020 | Функціонально-технологічні особливості начинок, що використовуються в кондитерській промисловості | Лисенко, Оксана Леонідівна; Гирич, Сергій Володимирович; Бандура, Валентина Миколаївна |
2020 | Організація системи рекуперації теплоти для використання в закладах ресторанного господарства | Горєлков, Дмитро Вікторович; Постнов, Геннадій Михайлович; Нечипоренко, Ірина Володимирівна; Ляшенко, Богдан Віталійович |
2020 | Application of membrane technologies in modern conditions of juice production | Cherevko, Оleksandr; Deinychenko, Gregory; Dmytrevskyi, Dmytro; Guzenko, Vasiliy; Heiier, Hennadii; Tsvirkun, Ludmila |
2020 | Елементи молекулярної кухні у виробництві функціональних десертів і показники їх якості | Біленька, Ірина Ремівна; Лазаренко, Наталя Анатоліївна |
2020 | Розробка оздоровчих вафельних кондитерських виробів нового покоління та начинок, які сприяють зміцненню імунітету | Павлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Абрамова, Тетяна Сергіївна; Максимова, Надія Пилипівна; Юр’єва, Ольга Олексіївна; Лосєва, Світлана Михайлівна |
2020 | Особливості технології нового батончика шоколадного | Боковець, Сергій Петрович; Перцевой, Федір Всеволодович; Мельник, Оксана Юріївна; Гурський, Петро Васильович; Маренкова, Тетяна Іванівна |
2020 | Технологія пісочного печива з використанням борошна з насіння гарбуза | Дейниченко, Людмила Григорівна; Захаров, Володимир Володимирович; Роман, Тетяна Олександрівна; Зорін, Микита Ігорович |
2020 | Розробка нового способу та нанотехнологій виробництва рослинних добавок із нуту для виготовлення оздоровчих продуктів | Погарська, Вікторія Вадимівна; Павлюк, Раїса Юріївна; Котюк, Тетяна Валеріївна; Юр’єва, Ольга Олексіївна; Погарський, Олексій Сергійович; Балабай, Катерина Сергіївна |
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 20