Випуск 2 (32) : [20] Главная страница коллекции Просмотр статистики

Просмотр
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 20
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2020Способи підвищення енергоефективності процесу сушіння насіннєвого зернаПазюк, Вадим Михайлович
2020Вплив виноградних порошків на якість і властивості кондитерської продукціїГревцева, Наталія Вячеславівна; Брикова, Тетяна Миколаївна; Городиська, Олена Володимирівна
2020Degumming of sunflower oil with degumming agents based on flourDemydova, Anastasia; Aksonova, Olena; Piven, Olena
2020Influence of brewing methods and correlation of different kinds of coffee in blends on organoleptic and physico-chemical characteristics of coffee drinksDeinychenko, Liudmyla; Roman, Tatiana; Kravchenko Tamara
2020Development of extruded products from starch-containing raw materials with vegetable additivesBunyak, Olena; Sots, Sergey
2020Визначення раціональної температури та тривалості теплової коагуляції склеєних кишкових оболонокМихайлов, Валерій Михайлович; Онищенко, В’ячеслав Миколайович; Пак, Андрій Олегович; Пак, Аліна Володимирівна
2020Дослідження функціонально-технологічних властивостей модельних розчинів та гелів желатинуПерцевой, Микола Федорович; Самілик, Марина Михайлівна; Маренкова, Тетяна Іванівна; Бідюк, Дмитро Олегович
2020Визначення взаємодії рецептурних компонентів напівфабрикату збивного борошняного в присутності ферменту трансглютаміназиПерцевой, Федір Всеволодович; Гурський, Петро Васильович; Кондрашина, Лідія Анатоліївна; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Мурликіна, Наталія Віталіївна; Мельник, Оксана Юріївна; Омельченко, Світлана Борисівна
2020Удосконалення технології желе кисломолочного антианемічного спрямуванняЄвлаш, Вікторія Владленівна; Газзаві-Рогозіна, Людмила Вікторівна; Гурікова, Ірина Миколаївна
2020Кваліметрична оцінка якості хліба пшеничного з додаванням продуктів переробки зародків пшениціОлійник, Світлана Георгіївна; Болховітіна, Олена Іванівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
2020Проблеми впровадження безвідходної технології переробки ставкової риби та способи їх вирішенняЧервоний, Віталій Миколайович; Кононикін, Віталій Дмитрович; Перекрест, Володимир Вікторович; Бондаренко, Олена Олександрівн
2020Інноваційні способи виробництва плодово-ягідних напівфабрикатів оздоровчого призначенняЧеревко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Загорулько, Олексій Євгенович; Загорулько, Андрій Миколайович; Касабова, Катерина Рубенівна
2020Функціонально-технологічні особливості начинок, що використовуються в кондитерській промисловостіЛисенко, Оксана Леонідівна; Гирич, Сергій Володимирович; Бандура, Валентина Миколаївна
2020Організація системи рекуперації теплоти для використання в закладах ресторанного господарстваГорєлков, Дмитро Вікторович; Постнов, Геннадій Михайлович; Нечипоренко, Ірина Володимирівна; Ляшенко, Богдан Віталійович
2020Application of membrane technologies in modern conditions of juice productionCherevko, Оleksandr; Deinychenko, Gregory; Dmytrevskyi, Dmytro; Guzenko, Vasiliy; Heiier, Hennadii; Tsvirkun, Ludmila
2020Елементи молекулярної кухні у виробництві функціональних десертів і показники їх якостіБіленька, Ірина Ремівна; Лазаренко, Наталя Анатоліївна
2020Розробка оздоровчих вафельних кондитерських виробів нового покоління та начинок, які сприяють зміцненню імунітетуПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Абрамова, Тетяна Сергіївна; Максимова, Надія Пилипівна; Юр’єва, Ольга Олексіївна; Лосєва, Світлана Михайлівна
2020Особливості технології нового батончика шоколадногоБоковець, Сергій Петрович; Перцевой, Федір Всеволодович; Мельник, Оксана Юріївна; Гурський, Петро Васильович; Маренкова, Тетяна Іванівна
2020Технологія пісочного печива з використанням борошна з насіння гарбузаДейниченко, Людмила Григорівна; Захаров, Володимир Володимирович; Роман, Тетяна Олександрівна; Зорін, Микита Ігорович
2020Розробка нового способу та нанотехнологій виробництва рослинних добавок із нуту для виготовлення оздоровчих продуктівПогарська, Вікторія Вадимівна; Павлюк, Раїса Юріївна; Котюк, Тетяна Валеріївна; Юр’єва, Ольга Олексіївна; Погарський, Олексій Сергійович; Балабай, Катерина Сергіївна
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 20