Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33355
Title: Визначення корисної енергії, що потрібна для досягнення картоплею кулінарної готовності
Authors: Ноздрачова, О. С.
Борисов, П. С.
Бирдін, Д. М.
metadata.dc.contributor.advisor: Мартиненко Л. Г.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Ноздрачова О. С., Борисов П. С., Бирдін Д. М. Визначення корисної енергії, що потрібна для досягнення картоплею кулінарної готовності. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Мартиненко Л. Г. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 413.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33355
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_413.pdf192.25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.