Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33355
Title: | Визначення корисної енергії, що потрібна для досягнення картоплею кулінарної готовності |
Authors: | Ноздрачова, О. С. Борисов, П. С. Бирдін, Д. М. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Мартиненко Л. Г. |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Ноздрачова О. С., Борисов П. С., Бирдін Д. М. Визначення корисної енергії, що потрібна для досягнення картоплею кулінарної готовності. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Мартиненко Л. Г. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 413. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33355 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_413.pdf | 192.25 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.