Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33349
Title: Дослідження реологічних характеристик вершкового масла
Authors: Гусєва, А. В.
Варварова, П. О.
metadata.dc.contributor.advisor: Воронцова, Ж. В.
Дьяков, О. Г.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Гусєва А. В., Варварова П. О. Дослідження реологічних характеристик вершкового масла. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Воронцова Ж. В., Дьяков О. Г. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 407.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33349
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_407.pdf123.97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.