Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
07. Матеріали студентських конференцій
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді
2015
2018
2019
2020
2021
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 2111-2120 of 2289 (Search time: 0.003 seconds).
previous
1
...
209
210
211
212
213
214
215
...
229
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2021-04-08
Функціонально-технологічні властивості препаратів клітковини
Большакова, В. А.
;
Тихонова, Д. Є.
;
Махортова, Н. А.
2021-04-08
Люмінесцентний аналіз як експресметод виявлення кваліметричної фальсифікації меду водою
Воробець, М. М.
;
Ілюк, Д. С.
2021-04-08
Використання склеєних кишкових оболонок у технології смажених ковбас
Онищенко, В. М.
;
Шевцова, В. М.
2021-04-08
Перспективи використання лікопіну для збагачення харчових продуктів
Євлаш, В. В.
;
Петренко, О. В.
2021-04-08
Салікорнія як потенційний нутрицевтик
Мурликіна, Н. В.
;
Євлаш, В. В.
;
Аксьонова, О. Ф.
;
Сабодашко, Н .Д.
2021-04-08
Уживання продуктів, багатих вітаміном Д: тренди та наслідки
Аксьонова, О. Ф.
;
Торяник, Д. О.
;
Лещук, Є. О.
2021-04-08
Удосконалення технології термостабільної начинки на основі пектину з використанням томатного шроту
Євлаш, В. В.
;
Газзаві-Рогозіна, Л. В.
;
Цупіков, А .О.
2021-04-08
Перспективи використання пажитника сінного в технології продуктів оздоровчої спрямованості
Мурликіна, Н. В.
;
Євлаш, В. В.
;
Упатова, О. І.
;
Соломенцева, О. В.
2021-04-08
Перспективи використання харчової нанодобавки на основі подвійного оксиду заліза в технології мусу
Євлаш, В. В.
;
Цихановська, І. В.
;
Феннич, Х. В.
2021-04-08
Використання Salicornia як нетрадиційної рослинної сировини в харчових технологіях
Аксьонова, О. Ф.
;
Євлаш, В. В.
;
Мурликіна, Н. В.
;
Тимошенко, О. І.
Discover
Author
8
Погарський, О. С.
7
Семенов, А. А.
6
Малигон, Є. А.
6
Мельник, М. І.
6
Романюк, Л. Я.
5
Балабай, К. С.
5
Бордукова, П. С.
5
Гладкова, О. С.
5
Демченко, Д. С.
5
Жученко, К. О.
.
next >
Date issued
904
2015
682
2020
527
2021
166
2019
Has File(s)
2279
true