Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 2111-2120 of 2289 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2021-04-08Функціонально-технологічні властивості препаратів клітковиниБольшакова, В. А.; Тихонова, Д. Є.; Махортова, Н. А.
2021-04-08Люмінесцентний аналіз як експресметод виявлення кваліметричної фальсифікації меду водоюВоробець, М. М.; Ілюк, Д. С.
2021-04-08Використання склеєних кишкових оболонок у технології смажених ковбасОнищенко, В. М.; Шевцова, В. М.
2021-04-08Перспективи використання лікопіну для збагачення харчових продуктівЄвлаш, В. В.; Петренко, О. В.
2021-04-08Салікорнія як потенційний нутрицевтикМурликіна, Н. В.; Євлаш, В. В.; Аксьонова, О. Ф.; Сабодашко, Н .Д.
2021-04-08Уживання продуктів, багатих вітаміном Д: тренди та наслідкиАксьонова, О. Ф.; Торяник, Д. О.; Лещук, Є. О.
2021-04-08Удосконалення технології термостабільної начинки на основі пектину з використанням томатного шротуЄвлаш, В. В.; Газзаві-Рогозіна, Л. В.; Цупіков, А .О.
2021-04-08Перспективи використання пажитника сінного в технології продуктів оздоровчої спрямованостіМурликіна, Н. В.; Євлаш, В. В.; Упатова, О. І.; Соломенцева, О. В.
2021-04-08Перспективи використання харчової нанодобавки на основі подвійного оксиду заліза в технології мусуЄвлаш, В. В.; Цихановська, І. В.; Феннич, Х. В.
2021-04-08Використання Salicornia як нетрадиційної рослинної сировини в харчових технологіяхАксьонова, О. Ф.; Євлаш, В. В.; Мурликіна, Н. В.; Тимошенко, О. І.