Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22197
Title: Салікорнія як потенційний нутрицевтик
Authors: Сабодашко, Н .Д.
metadata.dc.contributor.advisor: Мурликіна, Н. В.
Євлаш, В. В.
Аксьонова, О. Ф.
Issue Date: 8-Apr-2021
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Сабодашко Н. Д. Салікорнія як потенційний нутрицевтик. Наук. кер. Н. В. Мурликіна, В. В. Євлаш, О. Ф. Аксьонова. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 59
Series/Report no.: Технології оздоровчих харчових продуктів та методи дослідження харчових систем;Секція 4
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22197
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_08.04.21-59.pdf109.1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.