Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22197
Title: | Салікорнія як потенційний нутрицевтик |
Authors: | Сабодашко, Н .Д. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Мурликіна, Н. В. Євлаш, В. В. Аксьонова, О. Ф. |
Issue Date: | 8-Apr-2021 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Citation: | Сабодашко Н. Д. Салікорнія як потенційний нутрицевтик. Наук. кер. Н. В. Мурликіна, В. В. Євлаш, О. Ф. Аксьонова. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 59 |
Series/Report no.: | Технології оздоровчих харчових продуктів та методи дослідження харчових систем;Секція 4 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22197 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tk1_08.04.21-59.pdf | 109.1 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.