Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22201
Title: Перспективи використання харчової нанодобавки на основі подвійного оксиду заліза в технології мусу
Authors: Феннич, Х. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Євлаш, В. В.
Цихановська, І. В.
Issue Date: 8-Apr-2021
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Феннич Х. В. Перспективи використання харчової нанодобавки на основі подвійного оксиду заліза в технології мусу. Наук. кер. В. В. Євлаш, І. В. Цихановська. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 63
Series/Report no.: Технології оздоровчих харчових продуктів та методи дослідження харчових систем;Секція 4
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22201
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_08.04.21-63.pdf123.98 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.