Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22194
Title: | Уживання продуктів, багатих вітаміном Д: тренди та наслідки |
Authors: | Лещук, Є. О. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Аксьонова, О. Ф. Торяник, Д. О. |
Issue Date: | 8-Apr-2021 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Citation: | Лещук Є. О. Уживання продуктів, багатих вітаміном Д: тренди та наслідки. Наук. кер. О. Ф. Аксьонова, Д. О. Торяник. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 57 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22194 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tk1_08.04.21-57.pdf | 107.79 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.