Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22190
Title: Використання склеєних кишкових оболонок у технології смажених ковбас
Authors: Шевцова, В. М.
metadata.dc.contributor.advisor: Онищенко, В. М.
Issue Date: 8-Apr-2021
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Шевцова В. М. Використання склеєних кишкових оболонок у технології смажених ковбас. Наук. кер. В. М. Онищенко. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 54
Series/Report no.: Актуальні проблеми та перспективні напрями в технології м’яса та м’ясопродуктів;Секція 3
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22190
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_08.04.21-54.pdf98.97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.