Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22193
Title: Люмінесцентний аналіз як експресметод виявлення кваліметричної фальсифікації меду водою
Authors: Ілюк, Д. С.
metadata.dc.contributor.advisor: Воробець, М. М.
Issue Date: 8-Apr-2021
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Ілюк Д. С. Люмінесцентний аналіз як експресметод виявлення кваліметричної фальсифікації меду водою. Наук. кер. М. М. Воробець. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 56
Series/Report no.: Технології оздоровчих харчових продуктів та методи дослідження харчових систем;Секція 4
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22193
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_08.04.21-56.pdf100.46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.