Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
07. Матеріали студентських конференцій
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді
2015
2018
2019
2020
2021
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1631-1640 of 2469 (Search time: 0.003 seconds).
previous
1
...
161
162
163
164
165
166
167
...
247
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2021-04-08
Тенденції розвитку готельно-ресторанного бізнесу
Сегеда, І. В.
;
Піддубна, К. О.
2021-04-08
Сучасні тенденції розвитку інноваційних технологій у готельно-ресторанній індустрії України
Балацька, Н. Ю.
;
Слюсар, А. А.
2021-04-08
Технологія функціонального сирного десерту зі зниженим вмістом цукру
Євлаш, В. В.
;
Солнцева, С. Д.
2021-04-08
Удосконалення технології м’ясних страв із використанням апарата інфрачервоного жарення з відбивачем променевого потоку
Федак, Н. В.
;
Костенко, С. М.
;
Корнєв, М. В.
2021-04-08
Перспективи розширення асортименту борошняних кондитерських виробів для хворих на целіакію
Чорна, Н. В.
;
Горбатенко, А. І.
2021-04-08
Використання шроту високоолеїнового соняшнику у виробництві галет дієтичних
Черемська, Т. В.
;
Калімбет, В. А.
2021-04-08
Перспективи використання окари в технологіях продуктів харчування
Дуб, В. В.
;
Крамаренко, Д. П.
;
Востріков, Є. І.
2021-04-08
Обґрунтування крафтових технологій у приготуванні шоколадних виробів
Колесникова, М. Б.
;
Баранова, Т. А.
2021-04-08
Перспективи використання бобової сировини в технології закусочної продукції
Гринченко, О. О.
;
Гладкова, О. С.
2021-04-08
Особливості розробки раціонів харчування для спортсменів
Федак, Н. В.
;
Мартинович, К. В.
Discover
Author
11
Семенов, А. А.
8
Мельник, М. І.
8
Михайлов, Б. В.
8
Михайлова, А. В.
8
Погарський, О. С.
7
Багінська, А. О.
6
Коломоєць, А. А.
6
Малигон, Є. А.
6
Романюк, Л. Я.
5
Балабай, К. С.
.
next >
Date issued
904
2015
682
2020
527
2021
346
2019
Has File(s)
2459
true