Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1631-1640 of 2469 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2021-04-08Тенденції розвитку готельно-ресторанного бізнесуСегеда, І. В.; Піддубна, К. О.
2021-04-08Сучасні тенденції розвитку інноваційних технологій у готельно-ресторанній індустрії УкраїниБалацька, Н. Ю.; Слюсар, А. А.
2021-04-08Технологія функціонального сирного десерту зі зниженим вмістом цукруЄвлаш, В. В.; Солнцева, С. Д.
2021-04-08Удосконалення технології м’ясних страв із використанням апарата інфрачервоного жарення з відбивачем променевого потокуФедак, Н. В.; Костенко, С. М.; Корнєв, М. В.
2021-04-08Перспективи розширення асортименту борошняних кондитерських виробів для хворих на целіакіюЧорна, Н. В.; Горбатенко, А. І.
2021-04-08Використання шроту високоолеїнового соняшнику у виробництві галет дієтичнихЧеремська, Т. В.; Калімбет, В. А.
2021-04-08Перспективи використання окари в технологіях продуктів харчуванняДуб, В. В.; Крамаренко, Д. П.; Востріков, Є. І.
2021-04-08Обґрунтування крафтових технологій у приготуванні шоколадних виробівКолесникова, М. Б.; Баранова, Т. А.
2021-04-08Перспективи використання бобової сировини в технології закусочної продукціїГринченко, О. О.; Гладкова, О. С.
2021-04-08Особливості розробки раціонів харчування для спортсменівФедак, Н. В.; Мартинович, К. В.