Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21956
Title: Удосконалення технології м’ясних страв із використанням апарата інфрачервоного жарення з відбивачем променевого потоку
Authors: Корнєв, М. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Федак, Н. В.
Костенко, С. М.
Issue Date: 8-Apr-2021
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Корнєв М. В. Удосконалення технології м’ясних страв із використанням апарата інфрачервоного жарення з відбивачем променевого потоку. Наук. кер. Н. В. Федак, С. М. Костенко. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 9
Series/Report no.: Нові технології харчової продукції та систем менеджменту харчової безпечності для ресторанної індустрії;Секція 1
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21956
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_08.04.21-9.pdf106.76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.