Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23581
Title: Тенденції розвитку готельно-ресторанного бізнесу
Authors: Піддубна, К. О.
metadata.dc.contributor.advisor: Сегеда, І. В.
Issue Date: 8-Apr-2021
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Піддубна К. О. Тенденції розвитку готельно-ресторанного бізнесу. Наук. кер. І. В. Сегеда. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 2. С. 180
Series/Report no.: Сучасні проблеми менеджменту готельно-ресторанного господарства та туризму;Секція 14
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23581
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk2_08.04.21-180.pdf95.77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.