Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21939
Title: Технологія функціонального сирного десерту зі зниженим вмістом цукру
Authors: Солнцева, С. Д.
metadata.dc.contributor.advisor: Євлаш, В. В.
Issue Date: 8-Apr-2021
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Солнцева С. Д. Технологія функціонального сирного десерту зі зниженим вмістом цукру. Наук. кер. В. В. Євлаш. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. IV
Series/Report no.: Пленарне засідання;
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21939
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_08.04.21-IV.pdf101.41 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.