Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21939
Title: | Технологія функціонального сирного десерту зі зниженим вмістом цукру |
Authors: | Солнцева, С. Д. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Євлаш, В. В. |
Issue Date: | 8-Apr-2021 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Citation: | Солнцева С. Д. Технологія функціонального сирного десерту зі зниженим вмістом цукру. Наук. кер. В. В. Євлаш. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. IV |
Series/Report no.: | Пленарне засідання; |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21939 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tk1_08.04.21-IV.pdf | 101.41 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.