Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21953
Title: | Перспективи використання бобової сировини в технології закусочної продукції |
Authors: | Гладкова, О. С. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Гринченко, О. О. |
Issue Date: | 8-Apr-2021 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Citation: | Гладкова О. С. Перспективи використання бобової сировини в технології закусочної продукції. Наук. кер. О. О. Гринченко. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 6 |
Series/Report no.: | Нові технології харчової продукції та систем менеджменту харчової безпечності для ресторанної індустрії;Секція 1 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21953 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tk1_08.04.21-6.pdf | 99.53 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.