Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21953
Title: Перспективи використання бобової сировини в технології закусочної продукції
Authors: Гладкова, О. С.
metadata.dc.contributor.advisor: Гринченко, О. О.
Issue Date: 8-Apr-2021
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Гладкова О. С. Перспективи використання бобової сировини в технології закусочної продукції. Наук. кер. О. О. Гринченко. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 6
Series/Report no.: Нові технології харчової продукції та систем менеджменту харчової безпечності для ресторанної індустрії;Секція 1
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21953
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_08.04.21-6.pdf99.53 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.