Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21957
Title: | Особливості розробки раціонів харчування для спортсменів |
Authors: | Мартинович, К. В. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Федак, Н. В. |
Issue Date: | 8-Apr-2021 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Citation: | Мартинович К. В. Особливості розробки раціонів харчування для спортсменів. Наук. кер. Н. В. Федак. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 10 |
Series/Report no.: | Нові технології харчової продукції та систем менеджменту харчової безпечності для ресторанної індустрії;Секція 1 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21957 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tk1_08.04.21-10.pdf | 99.46 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.