Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23327
Title: Кулінарні традиції туристів як чинник формування ресторанної мережі
Authors: Хомутова, Я. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Яцун, Л. М.
Issue Date: 2019
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Хомутова Я. В. Кулінарні традиції туристів як чинник формування ресторанної мережі. Традиції та інновації харчування туристів : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобув. вищ. освіти і молод. учених, м. Харків, 10 жовт. 2019 р. ; наук. кер. Л. М. Яцун ; Харків : ХДУХТ, 2019. С. 94-97.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23327
Appears in Collections:Традиції та інновації харчування туристів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_10.10.19-94-97.pdf280.24 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.