Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23225
Title: Фрактальна структуризація чинників розвитку українського ресторанного бізнесу
Authors: Селютін, С. В.
Issue Date: 2019
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Селютін С. В. Фрактальна структуризація чинників розвитку українського ресторанного бізнесу. Традиції та інновації харчування туристів : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобув. вищ. освіти і молод. учених, м. Харків, 10 жовт. 2019 р. Харків : ХДУХТ, 2019. С. 76-77.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23225
Appears in Collections:Традиції та інновації харчування туристів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_10.10.19-76-77.pdf270.76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.