Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
07. Матеріали студентських конференцій
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі
2013
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 791-800 of 900 (Search time: 0.002 seconds).
previous
1
...
77
78
79
80
81
82
83
...
90
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2013
Розширення асортименту десертів із пінною структурою з використанням нетрадиційної сировини
Журавльов, С. В.
;
Клименко, А. В.
2013
Технологія солодких страв із пінною структурою з використанням пектину-зостерину
Гапоненко, В. О.
;
Карандєй, А. В.
2013
Шляхи розвитку технологій переробки культивованих грибів у кулінарну продукцію
Крайнюк, Л. М.
;
Кисельова, К. Д.
2013
Використання пробіотиків як складової топінгів на основі ягідної сировини
Кондратюк, Н. В.
;
Степанова, Т. М.
2013
Технологія солодких страв із використанням пектину-зостерину
Гапоненко, В. О.
;
Клусович, Т. В.
2013
Прянощі в українській кухні та їх використання
Крайнюк, Л. М.
;
Івасишина, Г. В.
2013
Термостійка начинка для кондитерських та кулінарних виробів на основі пектину
Перцевой, Ф. В.
;
Маркович, Я. С.
;
Любенко, Г. Д.
2013
Удосконалення технології бісквітного напівфабрикату
Федотова, Н. А.
;
Мечетна, К. Ю.
2013
Актуальність використання типових моделей під час проектування закладів ресторанного господарства (ЗРГ)
Касілова, Л. О.
;
Чорна, Н. В.
;
Шевцов, А. В.
2013
Національний кулінарний фольклор – основа культури харчування
Ботштейн, Б. Б.
;
Юрченко, Е. П.
;
Подоль, Т. О.
Discover
Author
8
Дибок, М. В.
7
Лосінець, Ю. І.
6
Логвиненко, К. В.
5
Носач, А. Г.
4
Бєлова, П. С.
4
Гончарова, І. Ю.
4
Клеймьонова, В. В.
4
Кіріченко, Д. В.
4
Лавроненко, К. Г.
4
Олійник, Н. О.
.
next >
Date issued
898
2013
Has File(s)
898
true