Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 791-800 of 900 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Розширення асортименту десертів із пінною структурою з використанням нетрадиційної сировиниЖуравльов, С. В.; Клименко, А. В.
2013Технологія солодких страв із пінною структурою з використанням пектину-зостеринуГапоненко, В. О.; Карандєй, А. В.
2013Шляхи розвитку технологій переробки культивованих грибів у кулінарну продукціюКрайнюк, Л. М.; Кисельова, К. Д.
2013Використання пробіотиків як складової топінгів на основі ягідної сировиниКондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.
2013Технологія солодких страв із використанням пектину-зостеринуГапоненко, В. О.; Клусович, Т. В.
2013Прянощі в українській кухні та їх використанняКрайнюк, Л. М.; Івасишина, Г. В.
2013Термостійка начинка для кондитерських та кулінарних виробів на основі пектинуПерцевой, Ф. В.; Маркович, Я. С.; Любенко, Г. Д.
2013Удосконалення технології бісквітного напівфабрикатуФедотова, Н. А.; Мечетна, К. Ю.
2013Актуальність використання типових моделей під час проектування закладів ресторанного господарства (ЗРГ)Касілова, Л. О.; Чорна, Н. В.; Шевцов, А. В.
2013Національний кулінарний фольклор – основа культури харчуванняБотштейн, Б. Б.; Юрченко, Е. П.; Подоль, Т. О.