Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28649
Title: Технологія солодких страв із пінною структурою з використанням пектину-зостерину
Authors: Карандєй, А. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Гапоненко, В. О.
Issue Date: 2013
Publisher: ХДУХТ
Citation: Карандєй А. В. Технологія солодких страв із пінною структурою з використанням пектину-зостерину. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Гапоненко В. О.Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 20.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28649
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_19-19.pdf132.75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.