Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28876
Title: Використання пробіотиків як складової топінгів на основі ягідної сировини
Authors: Кондратюк, Н. В.
Степанова, Т. М.
Issue Date: 2013
Publisher: ХДУХТ
Citation: Кондратюк Н. В., Степанова Т. М. Використання пробіотиків як складової топінгів на основі ягідної сировини. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 24.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28876
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_23-23.pdf132.95 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.