Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28650
Title: Шляхи розвитку технологій переробки культивованих грибів у кулінарну продукцію
Authors: Кисельова, К. Д.
metadata.dc.contributor.advisor: Крайнюк, Л. М.
Issue Date: 2013
Publisher: ХДУХТ
Citation: Кисельова К. Д. Шляхи розвитку технологій переробки культивованих грибів у кулінарну продукцію. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Крайнюк Л. М. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 21.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28650
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_20-20.pdf132.65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.