Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : [239] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 239
Issue DateTitleAuthor(s)
2012-04-25Апарат для виробництва паливних брикетів із відходів сільськогосподарської продукціїїТовпига, Д. А.; Шустов, А. В.
2012-04-25Визначення ступеня помелу кави та його впливу на органолептичні показники та якість напоюСолонович, Ж. Ж.; Кабанець, А. Д.
2012-04-25Напрями використання нанотехнологій у харчовій промисловостіСардаров, А. М.
2012-04-25Дослідження зв’язування вологи загусниками в харчових продуктах методом ЯМР-спектроскопіїПавлюк, І. М.; Скляр, А. О.
2012-04-25Принцип роботи теплового насосаОсьмак, А. О.
2012-04-25Виробництво паливних брикетів із тирси деревиниМостовий, А. С.
2012-04-25Установка для дослідження випару вологи із харчової сировиниМольський, О. С.
2012-04-25ЯМР-дослідження стану вологи в безбілковому хлібі з додаванням олії під час зберіганняЛунькова, О. С.
2012-04-25Теплообмін під час кипіння водиЗакаблук, В. О.; Мельник, К. Г.
2012-04-25Визначення фізичних показників яблучних соків та нектарів українських виробниківГоменюк, Ю. С.
2012-04-25Енергоефективність під час сушіння продуктів сільського господарстваВатула, Т. С.
2012-04-25Сушіння як спосіб подовження тривалості зберігання харчових подуктівБублик, Г. А.
2012-04-25Нітрити й нітрати у м’ясних продуктахШаповалова, І. І.; Пернеровська, А. С.
2012-04-25Визначення вмісту нітрит- і нітрат-іонів у м’ясопродуктах потенціометричним методомШаповалова, І. І.; Пернеровська, А. С.
2012-04-10Тестування отруйних речовин у митній експертизі.Строгаль, М. О.
2012-04-25Дослідження кінетики процесів набрякання метилцелюлози МЦ-100Савін, М. В.; Овраменко, А. М.
2012-04-25Визначення молярної маси цитрусового пектину віскозиметричним методомСавін, М. В.; Бондарєва, М. В.
2012-04-25Ароматизатори харчових продуктівРейко, В. О.; Демченко, В. О.
2012-04-25Харчові гідроколоїди в технологіях м’ясопродуктівПернеровська, А. С.; Шаповалова, І. І.
2012-04-25Створення навчального фільму «Визначення маси ферум(2+)-іонів у розчині»Мофа, К. В.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 239