Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29528
Title: | Визначення ступеня помелу кави та його впливу на органолептичні показники та якість напою |
Authors: | Солонович, Ж. Ж. Кабанець, А. Д. |
Issue Date: | 25-Apr-2012 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Солонович Ж. Ж., Кабанець А. Д. Визначення ступеня помелу кави та його впливу на органолептичні показники та якість напою. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Воронцова Ж. В. Харків. 2012. Ч. 2. С. 106 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29528 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2012__2-106.pdf | 260.2 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.